luni, 22 octombrie 2012

LORD -UN SUFLET PREA CHINUIT

in urma cu mai bine de o luna ,a ajuns la mine ,un caine mic cat o pisica ,ce a fost aruncat de la etajul 3 ,chiar de stapanul sau ,ajuns la maxima euforie din cauza alcoolului . catelusul a avut femurul stang faramat ,un ochisor plin de sange si burtica vanata . l-am dus la cabinet veterinar, imediat a fost operat si i s-a pus tija metalica . Lord ,asa i-am spus eu catelului ,era foarte traumatizat ,plangea continuu de durere si in somn tresare a si tipa .i-am oferit o deosebita atentie ,am vorbit cu el mult ,i-am facut diferite jocuri ,l-am luat cu mine cand mergeam la magazin ,orice treaba aveam prin curte ,il luam langa mine si pot sa spun ca am reusit sa il fac sa fie alt catel ,vesel ,jucaus ,iubitor ,cu pofta de viata...zilele astea am mers din nou la cabinet , i s-a scos tija si a fost si castrat . din punctul meu de vedre ,asta e cel mai grav caz de maltratare a unui animal ,pe care l-am avut eu de rezolvat .sunt dezamagita ca nici unul din cei carora le-am scris si ar fi fost in masura sa faca ceva in ceea ce priveste criminalul ,nu au miscat nici un deget ,nici macar nu merita sa le scriu aici numele...insa ma bucur ca am reusit sa fac atat cat am putut eu ,pentru sufletul asta chinuit... si multumesc din suflet oamenilor buni care m-au ajutat ,ca eu sa pot ajuta la randul meu pe micutul Lord .

7 comentarii:

  1. foarte interesant blogul dvs. :) va felicitam pt tot ce faceti :) daca doriti, va asteptam cu drag pe www.animalpet.ro . Sa aveti o zi frumoasa si sa iubiti animalele la fel de mult pe cat le iubim si noi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Zi bună, eu sunt Josef Lewis. Un creditor reputabil, legitim și acreditat. Oferim împrumuturi de orice fel într-un mod foarte rapid și ușor, împrumut personal, împrumut auto, împrumut de acasă, împrumut student, împrumut de afaceri, împrumut Inventor, consolidarea datoriilor. etc

    Obțineți aprobarea pentru un împrumut de afaceri sau personal astăzi și obțineți fonduri în aceeași săptămână de aplicare. Aceste împrumuturi personale pot fi aprobate indiferent de creditul dvs. și există o mulțime de clienți fericiți pentru a susține această afirmație. Dar nu veți obține doar împrumutul personal de care aveți nevoie; veți obține cea mai ieftină. Aceasta este promisiunea noastră: garantăm cea mai mică rată pentru toate împrumuturile cu beneficii colaterale gratuite.

    Ne străduim să lăsăm o impresie de durată pozitivă depășind așteptările clienților noștri în tot ceea ce fac. Scopul nostru este să vă tratăm cu demnitate și respect, oferind în același timp servicii de cea mai bună calitate în timp util. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este necesară verificarea creditului, 100% garantată. Răspundeți imediat folosind detaliile de mai jos dacă sunteți interesat de un împrumut și nu aveți niciun fel de înșelătorie.

    Email: progresiveloan@yahoo.com
    Apel / WhatsApp: +16626183756
    Site web: https://progresivefunding.wordpress.com


    RăspundețiȘtergere
  3. Halo, sunt Helena Julio din Ecuador, vreau să vorbesc bine despre Serviciul de finanțare Le_Meridian pe acest subiect. Serviciul de finanțare Le_Meridian îmi oferă sprijin financiar atunci când toată banca din orașul meu a respins cererea de a-mi acorda un împrumut de 500.000,00 USD. Am încercat tot ce am putut pentru a obține un împrumut de la băncile mele aici, în Ecuador, dar m-au respins cu toții, deoarece creditul meu era scăzut, dar cu harul dumnezeiesc, am aflat despre Le_Meridian, așa că am decis să încerc să solicit acest împrumut. Cu Dumnezeu dispus să-mi acorde un împrumut de 500.000,00 USD cererea de împrumut pentru care băncile mele din Ecuador m-au refuzat, a fost foarte grozav să fac afaceri cu ele, iar afacerea mea merge bine acum. Iată Le_Meridian Financing Investment Email / WhatsApp Contact dacă doriți să aplicați împrumuturi de la ei.Email:lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.comWhatsApp Contact: + 1-989-394-3740.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut tuturor, astăzi sunt super încântat. Am văzut comentarii de la persoane care au primit deja un împrumut de la Sabinhelps@gmail.com și apoi am decis să mă înscriu pe baza recomandărilor lor. În urmă cu câteva ore, am confirmat un total de 10.000 de euro pe care i-am solicitat din contul meu bancar. Aceasta este o veste foarte bună și sfătuiesc oricui are nevoie de un împrumut real pentru a depune o cerere prin e-mail: sabinhelps@gmail.com sau whatsapp la +79267494861.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acordăm împrumuturi pentru orice fel de scop. Oferim de la o sumă minimă de 5.000,00 până la 10 milioane și la o rată a dobânzii scăzută de 3%, Termen de împrumut: maxim 25 de ani în funcție de suma împrumutului de care aveți nevoie. clienții ar trebui să aibă peste vârsta de 18 ani. Această tranzacție de împrumut este 100% garantată pentru clienții serioși. Pentru mai multe informații despre împrumut, vă rugăm să ne contactați prin: E-mail: protonloan2020@hotmail.com sau Mobile / Whatsapp: +1 (204) 410-2623

    RăspundețiȘtergere
  6. Bună ziua tuturor, sunt super entuziasmat astăzi. Am văzut comentarii de la oameni care primiseră deja un împrumut de la Sabinhelps@gmail.com și apoi am decis să mă înscriu pe baza recomandărilor lor. Cu câteva ore în urmă, am confirmat un total de 10.000 de euro pe care îi cerusem din propriul cont bancar. Aceasta este cu adevărat o veste minunată și sfătuiesc pe oricine are nevoie de un împrumut real să trimită o cerere prin e-mail: sabinhelps@gmail.com sau whatsapp-ul ei la +79267494861

    RăspundețiȘtergere
  7. I am super excited today, all thanks Lapo Micro Finance for giving me a loan. I was deceived several times trying to get a loan until I came across Lapo Micro Finance who provided me with a loan worth $ 23,000 to care for my sick child. If you need a real lender today contact Lapo .Contact email: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    RăspundețiȘtergere