miercuri, 13 ianuarie 2010

VA MULTUMESC FRUMOS!!!



Doresc sa multumesc din suflet unor OAMENI care m-au ajutat in cele ce mi-am propus eu sa realizez .
Mai intii de toate ,tin sa-i multumesc Victoriei de la APAM ,pentru increderea acordata ,pentru sfaturi ,caci fara ajutorul ei nu m-as fi descurcat pe internet ,ii multumesc si pentru initiativa acestui blog .
Ii multumesc Iulianei Chibrit ,care din Cremona mi-a trimis in repetate rinduri cite 50 euro ,ii multumesc si pentru aparatul foto digital ,cu care voi face poze blanosilor .
Multumesc Negutei ,care se gindeste mereu la Hans .
Cristinei Ciovica din Tg Jiu ,care mi-a trimis 150 ron si o cutie mare cu conserve si jucarii pt animalute ,ii multumesc din suflet .
Multumesc Cristinei de la APAM ,pentru interventia ei catre Nancy care mi-a trimis 200 dolari pentru a steriliza pisicile tinere .
Multumiri doamnei doctor Stefan Mihaela ,pentru reducerile facute la vaccinari ,sterilizari si tratamente .
Multumesc Cristinei Topescu ,pentru cei 150 ron atunci cind eram disperata cu boala Dutzei ,mi-au fost de mare folos -Dutza traieste si e bine ,are 10 ani .
Multe multumiri vreau sa aduc unor persoane ce fac parte dintr-o mare ''familie ''de iubitori ai animalelor ,care pe parcursul anului ce s-a incheiat ,m-au ajutat financiar in castrarea si hrana animalelor : Kale ,Pisica uriasa ,Naparcutza ,Neguta ,Vicky ,Andre09 ,Pretty Kitty ,Angmar ,Monica82, Benji , Pandelica .
Multumesc mult prietenei mele -Rodica ,pentru ajutorul neconditionat ori de cite ori am nevoie ,cind a trebuit sa duc mai multe animale deodata la veterinar ,la vaccinat ,sa duc mincare la ciinii din afara orasului ,cind sint plecata de acasa are mare grija de animale ,ii multumesc si pentru faptul ca atunci cind simt ca nu mai pot ,ea ma incurajeaza si spune '' o sa fie bine ,gindeste pozitiv ! ''
Ii multumesc frumos lui Calin Lup din Satu Mare ,care mi-a trimis un colet mare cu mincare pentru pisicute .

Multumesc din suflet unei echipe de fete din Bucuresti ,care in prag de an nou mi-au facut o surpriza de neuitat ,au venit incarcate cu mincare si lucruri pentru pisici si catei si cu lucruri pentru mine personal .Acest mos Craciun a fost alcatuit din : Andre 09 ,Angmar ,Crissa909 ,Kale ,Mara 2007 ,Nerlol ,Noi 2 ,Anael ,Laura Stoica ,Pisica Uriasa , Pretty Kitty .
''Sapte pisoi ''multumesc mult pentru 100 de lei ,cind voi termina mincarea pisicilor voi merge in oras sa le cumpar din banii trimisi de tine .\
Tuturor va multumesc din suflet si din toata inima si va doresc sa aveti parte de un an plin de bucurii ,multa sanatate si voua si animalutelor voastre !!!Iar daca am uitat pe cineva,rog sa ma scuze.

7 comentarii:

  1. Foarte frumos. Ce bine e sa vezi ca mai exista Oameni pe lumea asta. Daniela esti cu adevarat norocoasa, si tu si animalutele tale. Vezi, ai daruit atat de mult, iar acum ti se intorc si tie, sub diferite forme. Sa nu disperi niciodata. Ma bucur sa vad ca si romanii se stiu mobiliza in cazuri din acestea. Daca poti, uita-te la filmul Avatar. Sunt convinsa ca iti va placea mult. Legatura cu animalele, cu natura te impresioneaza foarte puternic in acest film.
    Mult succes si multa putere de munca in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e Brindusa ,mai exista si oameni cu suflet,daca nu eram ajutata n-as fi putut sa fac atitea ,in afara de animalele care-s in grija mea ,am mai sterilizat si animale de la blocul unde-am locuit si am sterilizat si citiva catei cu stapin.Insa am avut si momente cind disperam ,cind a trebuit sa tratez cite un animal doar cu ce aveam in dotare .Nu am facut atit cit as fi vrut ,insa...poate pe viitor va fi mai bine ...
    Mult succes si multa sanatate si tie ,Brindusa !

    RăspundețiȘtergere
  3. Mult succes si tarie, Daniela, esti de admirat! Cu parere de rau ca nu pot sa fac altceva sa te ajut, cu sufletul si rugaciunile mele insa iti sunt alaturi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hallo Daniela Paun

    ti-am trimis 100 euro, pt. pisicutele tale !

    Doina Jabben / Bremen

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Doina ,azi am fost in oras ,am scos banii de la dumneavoastra ,va multumesc din suflet ,din sufletul meu si al celor 27 de pisicutze ! Va doresc sanatate si numai bine !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. este de necrezut ca mai exista si astfel de oameni,ce pot sa zic, Dumnezeu sa ti dea sanatate...

    RăspundețiȘtergere
  7. mult succes in activitatea pe care o desfasurati sa va dea dumnezeu sanatate sa aveti grija de toate aceste animalute si promitem ca primele pietre in constructia unui adapost cel de care au foerte multa nevoie il vom pune noi adrian si vali

    RăspundețiȘtergere