luni, 31 mai 2010

PISICUTELE SE BUCURA DE RAZELE SOARELUI

In postarea de astazi am sa va arat poze cu pisicutze care se bucura de aer curat si de razele soarelui .Cu aproape o luna in urma ,am facut pisicilor o casutza si un tzarc ,este doar ceva provizoriu ,in toamna le voi construi ceva mai mare, unde sa le pot trage caldura si apa curenta .Chiar daca tzarcul e acoperit si deasupra cu plasa ,in primele zile eram ingrijorata si stateam numai linga pisicute ,apoi m-am linistit si ele s-au acomodat cu noul loc si cu privelistea ,chiar si negrul Angi care e sperios ,se simte bine afara .


Tot aici vreau sa multumesc unor OAMENI deosebiti ,cu suflet mare ,care au facut ca viatza animalelor salvate de mine sa fie mai frumoasa si problemele mai usoare .Multumesc :lui Erick S.pentru ajutorul sau acordat la sfirsitul iernii-in urma unui articol dintr-un ziar , prietenei sale Elena B .din Fagaras pentru ajutorul din martie ,unei prietene care urmareste blogul- Carmen si Andreei M .din bucuresti ,care au facut sa-mi fie mai usor in tratamentul pisicilor din aprilie-martie .Multumesc Marinei ,care a fost impresionata de animalutele mele si din putinul ei ,de unde trebuia sa plateasca o factura ,a rupt citiva banutzi si ne-a trimis ,apreciem nespus gestul tau .Multumesc Irina P.din bucuresti ,care ne-a ajutat sa putem duce la medic ,cutzu gasit in strada in imposibilitatea de a se deplasa ,la ora actuala face cite 3-4 pasi,mare bucurie .Multumim Cristinei M.-de bani trimisi de ea ,am cumparat 10 panouri de gard bordurat (asa vad ca scrie pe factura ca se cheama )pentru a le face cateilor un tzarc ,sa fie si ei liberi .Tuturor va multumesc din suflet ,sa aveti parte numai de bucurii si fie ca binele facut de voi sa vi se intoarca infinit mai mult !


Pentru ca azi e 1 iunie ,doresc tuturor copiilor ,celor care se mai simt uneori copii ,dar si copiilor blanosi ,ai mei si ai vostrii :),LA MULTI ANI SI MULTE BUCURII !!!



aici in prima zi baiatul statea cu ele

Bella gasita la ghena de gunoi ,nici ochi n-avea ,a cistigat si un concurs de pisici :)

cercetam casuta :)

seara in aer curat privim luna



motanelul Erich ,are doar un ochisor la care are vedere doar 25%

Nancy ,daca va mai amintiti de ea ...

Nancy

Surorile Marmotzel si Furnel ,cind le-am gasit erau cit palma ,erau tare bolnave si cu pete albe pe ochisori ,Furnel mai are si-acum pete dar vede. Pentru ca au fost bolnavioare de mititele ,nu au crescut asa ca niste pisici zdravene ,au ramas mai prichindele


13 comentarii:

  1. La multi ani tuturor copilasilor tai! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim Corina :),la multi ani si tie si animalutelor tale si o zi insorita ca la noi e ploioasa si intunecata .

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce simpatici sunt. Se vede ca-s incantati. Le place si mobila, se vede. Si-au gasit fiecare etajera sa. Sa-ti traiasca toti, sa te poti bucura de ei si sa poti in continuare sa-i ajuti si pe ei, si pe altii care or mai aparea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da Brindusa ,acum sint incintati ,sa-i vezi cind iese soarele stau cu burtile la soare ,iar mai tirziu cind e mai cald ,isi cauta fiecare un colt de umbra .Cind toti stau la umbra ,Sandokan -cel care nu vede si care din iarna are si epilepsie ,sta in soare ,probabil lui ii face bine soarele ,cine stie...Iar despre ajutat si altzii ...vin vreo 4 motani sa manince la mine ,dimineata si seara ,insa unu mai tinerel si timpitel nu a mai plecat ,intra si in casa ,l-am gasit dormind pe pat ,nu prea se lasa mingiiat .Am ceva defect la aparat ,cum il repar ii fac poze si-am sa scriu despre el ,cite boacane face .
    Sa-ti traiasca si tie ,Brindusa ,toti blanosii !!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua! In primul rand va felicit pentru efortul de a le oferi acestor sufletele atata bucurie, dar in acelasi timp va invidiez ca ati avut posibilitatea de a le face casuta. Eu, una, nu am nici spatiul necesar, nici mijloacele. In legatura cu acei pisoi cu probleme cu vederea, astazi am gasit in ploaie doi pisicuti cred ca au cam 1 luna, dar amandoi au probleme cu cate un ochisor, nu le supureaza doar ca nu sunt la locul in cavitatea oculara. Oare se mai poate face ceva?

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut Happygirls !
    Multumesc pentru cuvintele tale si mie mi-a fost greu ,m-am mutat aici la tzara si imi este mai bine ,mai ales in ceea ce priveste spatiul -nici nu se compara .
    Pisoiasii gasiti de tine ...nu stiu ce sa-ti zic ,du-i la un medic veterinar si chiar daca ramin fara ochisor sa stii ca merita sa traiasca .Eu am pisica fara un ochi si e foarte jucausa -nu sta locului deloc ,am un motanel care e in poza -Erich ,si el e jucaus ,dar am si un motanel care nu vede deloc din cauza ca a fost lovit de un timpit ,dar se bucura si el de viata asa cum poate .Ti-am spus despre ei ,in ideea ca daca ti se propune eutanasierea lor -sa nu accepti ,au si ei dreptul la viata ,chiar daca nu e asa cum ar trebui .Iti doresc multa bafta si scrie-mi ce se mai intimpla cu ei .

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut, Daniela!
    In nici un caz nu m-am gandit la eutanasiere, oricine are dreptul la viata. Numai ca nu stiu daca voi ajunge la veterinar prea repede, deocamdata tin pisoiasii intr-o cutie, mai am grija de ei cateva zile, dupa care mama ii va lua la ferma unde lucreaza si unde mai are grija de alte animalutze. Rugamintea mea este sa ma ajuti cu niste sfaturi. Pt ochisori, pt ca sunt si cu puroi, le-am luat Kanamicina, dar unul din ei are si o infectie la nas ca nu respira cum trebuie, are niste mucozitati, stii cu ce as putea sa-l dau? Iar de mancare le dau lapte de vaca cu apa, ca am auzit ca nu fac viermi daca amestec laptele cu apa, e bine? Pisicutele vad dar sunt prea mici, de la ce varsta pot sa le dau pastile pt viermi? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  8. Paula ,intra pe id crengutza39 sau trimite-mi mailul tau ,cum iti este mai bine .

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Daniela,
    Am dat astazi drumul unei mici donatii catre contul tau din Raiffeisen. Maine ar cam trebui sa se proceseze plata si sa-ti intre in cont. Te rog urmareste tu. Plata vine din Alpha Bank si, repet, e mititica :( .

    Pupici si imbratisari!

    RăspundețiȘtergere
  11. Abia acum la orele 16 am si eu net ,cred ca din cauza vremii , bate vintul foarte tare .(ora din blog nu e corecta ,ceva defect la setari probabil)
    Banii au intrat in contul meu ,luni dimineata voi merge in oras si voi lua grauntze pisicilor :)de ei .
    Iti multumesc frumos eu si pisicile ,imi vine greu ca nu stiu cui sa multumesc ,dar aflu eu luni :)
    Multa sanatate iti doresc si un sfirsit de saptamina placut !

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma bucur ca ti-au intrat banutii si ca iti sunt de folos tie si animalutzelor :).
    Scuze, am uitat sa ma semnez. Sunt Carmen.
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  13. Draga Carmen ,iti multumesc inca o data si iti spun ca in loc sa ma duc luni in oras- cum imi propusesem ,m-am dus duminica si in primul cartier ,am oprit la o ghena sa las gunoiul si in ghena ...surpriza ,o puiutza de pisica :(
    Fac azi poze si miine le scoate fiumiu la un prieten(ca la unitatea mea nu se pot scoate ) si am sa pun poze sa vezi ce belea dadura peste mine duminica .

    RăspundețiȘtergere