joi, 19 aprilie 2012

AZOREL BAIAT NECAJIT...

am ramas in urma cu scrierile ,multe s-au intamplat si n-am avut timp sa povestesc , azi am reusit sa imi fac un pic de timp ...la inceputul lunii aprilie ,mergand prin oras cu treburi tot pentru animale ,am fost socata sa vad acest catel caruia ii atarna de barbie chestia asta urata .am intrebat apoi multe cunostinte daca l-a vazut ,daca stie despre el si in final o buna prietena mi-a zis ca ii cunoaste stapanul .azi dimineata am reusit sa mergem impreuna acasa la om ,am luat catelul si l-am dus la cabinet veterinar pentru operatii .i s-a extirpat chestia aia urata ,i s-a extirpat si un limfon de pe spate , a fost sterilizat ca sa fie baiat cuminte si sa nu mai plece pe strazi ,iar costul acestor interventii chirurgicale este de 500 ron si va trebui achitat in 5 zile. avem nevoie de ajutor ca sa putem achita la cabinetul veterinar ,daca puteti ajuta catusi de putin ,va rugam sa nu ezitati .Azorel ,caci asa il cheama pe cutu necajit ,a meritat o viata mai usoara ..

4 comentarii:

  1. draga Daniela,
    dupa cum se vede, stapinul ciinelui Azorel, are casa de piatra si asfalt in curte; dar pt. ciinele sau nici un ban, n-ar da, pentru tratament; chiar si dupa operatie, in loc sa-l tina in camera la caldura, pina se insanatoseste, il tine undeva ... printre niste cutii:::
    Norocul sau, bietul ciine,a fost ca te-a intilnit pe tine, sa-l ajuti !

    Doina Jabben

    RăspundețiȘtergere
  2. aveti dreptate doamna Doina ,cam asta-i mentalitatea romanilor in general ,in ceea ce priveste animalele ,din pacate...

    RăspundețiȘtergere
  3. sunteti niste oameni minunati !!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Saracul Azorel oare ce mai face? Ma bucur sa vad ca exista oameni cu suflet carora le pasa ce se intimpla cu acesti micuti.

    RăspundețiȘtergere