marți, 3 noiembrie 2009

Lupta cu imposibilul,animalute sterilizate,castrate























Pot sa spun ca am luptat cu imposibilul,dar am invins!Pisicuta NANCY,traieste,mananca singura,se spala si chiar toarce,i-am dat numele de NANCY deoarece in tristetea care ma cuprinsese cu atatea probleme,mai aveam o mare urgenta,de sterilizat si castrat pisicute si catei,ori eu nu mai faceam fata cu mancarea la 26 de pisicute si 3 catei plus tratamente la cei bolnavi,nici decum sa mai am bani si pentru castrari.Dar dintr-o data ,a rasarit o raza de soare,si a aparut cu un ajutor nesperat,NANCY de la RAR care mi-a trimis bani ca sa pot steriliza si castra toate animalute care aveau nevoie de aceasta operatie urgenta.MULTUMESC NANCY!!!

6 comentarii:

  1. Pentru ceea ce faci, ca o umila recunoastere a efortului depus: http://dashalovinganimals.blogspot.com/2009/12/vremea-premiilor.html

    Si, te rog sa mai scrii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Daniela,

    Ti-am donat 100 RON in contul Raiffeisen. Sper sa iti fie de folos, imi pare rau ca nu pot mai mult. Daca poti, mai scrie in blog ce mai faceti tu si animalutele.

    Un an nou bun!

    RăspundețiȘtergere
  3. Brindusa multumesc pentru cuvintele frumoase si iti doresc multa sanatate si numai bine .Am vazut ca si tu iubesti animalele ,ma bucur sa cunosc astfel de oameni .

    Sapte pisoi ,am primit aseara mesajul si m-am bucurat nespus de mult .Iti multumesc din suflet ,conteaza foarte mult pentru mine caci trec printr-o perioada grea ,ne-am mutat la tara si sotu -singuru care lucreaza pt noi cei 3 membrii ai familiei si pt cele 33 de animale ,este in somaj pina in martie .Iti multumesc din suflet si iti doresc tot binele din lume ,nu am cuvinte...

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, si eu iubesc animalele si am renuntat la job pt a fonda o asociatie. Anul trecut m-am dedicat total acestei activitati, infruntand mania si reprosurile familiei. Nu castig financiar pt mine, dar am castigat enorm pentru suflet, iar animalele ajutate de noi au fost chiar multe. Si eu sper sa ajung sa ma mut la tara, sa le ofer conditii celor 9 caini pe care ii ingrijesc eu, 6 acasa si 3 inafara casei. Curttea e mica, apartamentul are doar 2 camere, iar intr-una locauieste bunica sotului care nu sufera animalele decat pe cele care le poate manca. Incerc sa le ofer cat mai multa atentie si iubire, dar sunt constienta ca au nevoie si de spatiu pt a se simti bine.
    In rest, ma ofer cu totul noilor cazuri ce apar mereu si, impreuna cu colegele mele, incerc sa la rezolv. Sa nu mai spun ca sunt in razboi cu vecinii din cauza asta, sunt facuta nebuna pt ca ma ocup de asa ceva, dar nu-mi pasa. Eu sunt convinsa ca ei nu stiu ce pierd, refuzand prezenta animalelor in preajma lor.
    Te pup si mult succes. Un an nou plin de impliniri pentru familia ta si pentru animalutele voastre.

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga noastra Daniela,

    Speram ca iarna asta grea sa treaca repede pentru voi! Suntem convinsi ca primavara va veni cu multe schimbari in bine!

    Te pupam cu drag!

    (noi2)

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc frumos noi2 ,pentru incurajare si pentru tot ce ati facut pentru noi .Va doresc multa sanatate si un an plin de bucurii!

    RăspundețiȘtergere